Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/breadcrumb-navxt.php on line 88 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-content/themes/masterstudy/inc/woocommerce_setups.php on line 317 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/a/f/6/sweatacademy.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Wat is het? – Je Suis Fit | S.W.E.A.T Academy

Wat is het?

S.W.E.A.T. staat voor Shape, Workout, Eat, Attack en Turn-it-up. Het is een online programma dat ontwikkeld is door Vénise Bruins, transformatiecoach, personal trainer en eigenaresse van Je Suis Fit.

Fit zijn is tegenwoordig zo belangrijk en trendy, dat het internet vol staat met de zin en (vooral ook heel veel) onzin over voeding, training en supplementen. Helemaal niet zo gek dus als je door alle bomen het bos bent kwijtgeraakt.

Nee, S.W.E.A.T. is geen nieuw wondermiddel dat je ‘even’ 8 weken doet.

Wat is het dan wel?

S.W.E.A.T. is een super krachtig programma waarin je een mindset creëert om te doen wat nodig is, de waarheid over training en voeding leert en waarin je de meest effectieve workouts krijgt die geschikt zijn voor elk niveau!

Geen bullshit dus over zogenaamde wonder-methodes, -pilletjes en -poedertjes. Bovendien word je mindset zo krachtig dat je het ook kunt blijven volhouden wanneer het programma is afgelopen. Het is eigenlijk geen eens een kwestie van volhouden: je transformeert zowel fysiek als mentaal in een persoon die haar game on heeft.

 

>> Doe je mee met S.W.E.A.T? Dan ontvang je wekelijks een uitnodiging voor de live course waarin je al je vragen live kunt stellen.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om de inhoud van het programma te bekijken

Aankomende live courses

POST-CHRISTMAS LIVE COURSE
28 December 2016 12:00
Facebook pagina